Werkwijze

Nazorg

Aftersales
De aftersales is zeker niet onbelangrijk, wanneer u kiest voor een uitgebreide installatie. Naast onze betrokkenheid van uw systeem zijn wij ook verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van eventuele gebreken bij het functioneren van de theatermaterialen. De uitval van de door Onderwijstheater geleverde materialen is naar onze mening nihil, echter kan er door gebruik te maken van de beste kwaliteiten toch een storing optreden. Onze verhuurafdeling kan u altijd snel voorzien van back-up apparatuur. Zorg voor een tijdige onderhoudsbeurt, zodat de levensduur en functionering van de materialen worden vergroot.

Garanties
U als klant wil natuurlijk graag weten wat de garantiebepalingen inhouden. Onderwijstheater hanteert de normale fabrieksgarantie van het product. De garantieperiode tussen producten kan behoorlijk uiteenlopen. Onderwijstheater zal buiten garantiebepalingen natuurlijk naar de beste oplossing zoeken om het probleem snel en zo goedkoop mogelijk op te lossen.Onderhoud

Het eerste onderhoud begint bij de instelling zelf! Zorg dat er met een juiste discipline gewerkt wordt met de theatermaterialen. Stel bepaalde personen binnen de instelling verantwoordelijk voor toezicht en onderhoud van de materialen. U zult ondervinden dat uw materiaal een langere levensduur zal evenaren. U kunt na de realisatie van het theater een servicecontract afsluiten zodat u systeem jaarlijks zal worden onderhouden.

Keuringen
Naast het leveren van materialen is het van wezenlijk belang dat het materiaal in goede en veilige staat blijft functioneren. Daarvoor is er een NEN3140 norm door de overheid in het leven geroepen waarin wordt aangegeven, dat u verplicht bent een periodieke keuring te laten uitvoeren op verlengkabels en lamparmaturen. Deze keuring is ter bescherming van uw personeel zodat er altijd een veilige werkomgeving zal worden behouden. Onderwijstheater is gecertificeerd en beschikt over de juiste meetapparatuur voor het keuren van de NEN3140 norm.