Podiumdelen & Mobiel Podium Kopen

Op zoek naar een mobiel licht gewicht podium of tribune? Onderwijstheater is gespecialiseerd in het leveren van podiumsets op scholen, multifunctionele centra(MFA), theaters en hotels.

Bekijk hier het complete Onderwijstheater podium aanbod.

Met een uitgebreid aanbod van diverse professionele merken verkoopt het Onderwijstheater podiumsets, podiumsystemen en enkele podiumelementen. Met de nodige ervaring en expertise kunnen wij u altijd van dienst zijn. De podiumsets worden gebruikt als podium maar voldoen zeker ook als  flexibele tribune, eettafels, catwalk etcetera. De podiumsets kunnen in vaste hoogte, hoogte met verstelbare poten en opvouwbare elementen of schaarelementen worden geleverd, compleet voorzien van afrokdoek, podiumtrappen, transportkarren en veiligheidshekken/ -leuningen.

Verkoop van podiumelementen, sets en systemen is een van onze specialiteiten. Bekijk ons podia-aanbod op onze website. Voor interesse of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of kom een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom.

Onderwijstheater levert de volgende mobiele podium systemen:

  • Het Onderwijstheater eigen geimporteerde compacte systeem: Onderwijstheater podiumset voorzien van 40cm risers, 12m2 podiumdeck, podiumrokjes en een transport flightcase.
  • De Onderwijstheater professionele trend & com series kenmerken zich door de zeer degelijke kwaliteit.De elementen zijn verkrijgbaar in zowel schaar- als insteekpoten.

Download hier het meest mobiele podium van het Onderwijstheater: Onderwijstheater podiumset

Bekijk hier de productfilm Onderwijstheater podiumset


Klik hier voor meer informatie betreft podiumsystemen of neem vrijblijvend contact op.

 


Interesse?

Heeft u interesse in een podium van Onderwijstheater of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.