Een professioneel theater in uw eigen school

Multifunctioneel
Niet elke instelling heeft hetzelfde doel voor ogen. Het theater dient vaak als multifunctioneel middelpunt van het gebouw en is uitermate geschikt voor: musicals, voorlichtingsavonden, theatervoorstellingen, diploma uitreikingen, schoolfeesten, sinterklaas- en kerstvieringen, filmvoorstellingen en andere dans- en cultuuruitingen. Een musical is een prachtig middel om het enthousiasme en de creativiteit van leerlingen te ontdekken.

Positieve meerwaarde
Theater in het onderwijs heeft een positieve meerwaarde voor uw lesmethoden.
U kunt leerlingen in de gelegenheid stellen om hun talenten te ontdekken, die in het dagelijkse programma op school minder snel ontdekt worden. Het Onderwijstheater levert een belangrijke bijdrage aan het proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Leerlingen ontwikkelen hun gevoel voor eigenwaarde, zelfvertrouwen, drama, expressie, emotie en respect, maar ook elementen zoals techniek, precisie en timing komen met het Onderwijstheater aan bod.

Kwaliteit
Het Onderwijstheater maakt onderscheid in kwaliteit. Door een selectie van producten met een juiste prijs-kwaliteitverhouding zorgen we voor optimale betrouwbaarheid van technische materialen. Onderwijstheater evenaart zich niet aan low-budget dozenschuivers, onze prioriteiten liggen bij de veiligheid in samenhang met prijs-kwaliteitverhouding van het product. Denk hierbij aan de gestelde veiligheidseisen en wetten binnen de EU.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.