Mobiele Geluidsinstallatie - Geluidset en Speakerset

Op zoek naar een mobiele geluidsinstallatie of geluidsset voor uw school of theater? Onderwijstheater is gespecialiseerd in het verzorgen van audioinstallatie, mobiele geluidset of slechts een aanvulling op uw huidige geluidsysteem in het schoolgebouw en theater.
Elk audiosysteem heeft zo zijn eigen functie en eigenschappen. Of u nu een schoolmusical gaat uitversterken, een presentatie wilt ondersteunen of als eenvoudig omroepsysteem op het schoolplein.


Wat zijn Mobiele Geluidsinstallaties en Speakersets?

Een mobiele geluidsset of geluidsinstallatie is een vervoerbaar geluidssysteem dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden, zoals feesten, evenementen, presentaties of optredens. Het bestaat meestal uit luidsprekers, een versterker, en soms ook ingebouwde microfoons en audio-ingangen voor het aansluiten van externe apparaten. Mobiele geluidsinstallaties zijn dus handig omdat ze gemakkelijk verplaatst kunnen worden en geen vaste installatie vereisen. Ideaal voor situaties waarin u snel en eenvoudig geluid nodig hebt op verschillende locaties.


Onderwijstheater adviseert

Onderwijstheater kan u adviseren in de keuze van de juiste mobiele geluidsinstallatie of multifunctionele geluidset. Onderwijstheater levert producten van het midden tot het high-end segment. Met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbare werking en een eenvoudig bedieningsgemak. Onderwijstheater kiest voor kwaliteit, u toch ook?
Wij kunnen altijd een goedkoper alternatief leveren, echter gaat dat ten kosten van de kwaliteit.

Download PDF folder: Onderwijstheater mobiele geluidset . of neem een kijkje in de "Onderwijstheater online catalogus"

Neem vrijblijvend contact op en laat Onderwijstheater het geluid voor uw school realiseren.  

 mobiele speakerset mobiele geluidset mobiele geluidsinstallatie