Podiumdelen van Onderwijstheater

Bij Onderwijstheater zijn we specialist op het gebied van podiumdelen en (mobiele) podia speciaal voor scholen, theater en evenementen. Dankzij jarenlange ervaring hebben we ons assortiment zorgvuldig kunnen afstemmen op de behoeften van onze klanten. Bepaalde podiumdelen zijn dan ook populair en daar gaan we hier wat dieper op in.

Podiumdelen

Losse podiumdelen

Naast een volledig compleet podium, kunt u bij Onderwijstheater eveneens losse podiumdelen kopen. Denk hierbij aan trappen en prodiumelementen. Met losse podiumdelen kunt u zelf de grootte van het podium bepalen. Het podiumsysteem kan worden voorzien van afrokdoek, podiumtrappen, transportkarren en veiligheidshekken.

podiumtrap

Populaire delen van een podium

Een podium bestaat diverse prodiumelementen, het aantal is afhankelijk van de grootte van het podium. Dit zijn dan ook direct de populairste podiumdelen, maar er is natuurlijk meer. Denk bijvoorbeeld aan de podiumtrap die in verschillende formaten leverbaar is. Of een inklapbaar koorpodium met 3 of 4 treden.


Bekijk hier ook het mobiele podium van het Onderwijstheater: Onderwijstheater opvouwbaar podiumset 12m2


Complete podiumsets

Naast podiumdelen kunnen we ook complete podiumsets leveren, zoals de opvouwbare Podium Set 12m2 bestaande uit meerdere podiumelementen, flightcase, riser, podiumrok en connectiesleutels.  De podiumsets worden gebruikt als podium, maar voldoen zeker ook als flexibele tribune, eettafels, catwalk. De podiumsets kunnen in hoogte verstelbare poten, schaarelementen en compacte opvouwbare of inklapbare elementen worden geleverd.


Bekijk hier de video over onze podiumset:Advies voor een passend podium

Welke podiumdelen u ook zoekt, Onderwijstheater helpt u graag bij het samenstellen van een passend podium voor uw activiteit of evenement. Neem gerust contact met ons op indien u advies wenst over onze producten.