Livestream studio op school

Stream live uw eigen content naar leerlingen & ouders binnen uw onderwijs organistatie.
Onderwijstheater bouwt uw eigen professionele livestream studio op maat! Maak uw eigen videocontent en stream uw presentatie direct naar uw medewerkers, leerlingen of ouders. Onderwijstheater bouwt het totaal plaatje van een lege ruimte tot volwaardige studio. Met alle geleverde Nederlandstalige handleidingen en een cursus bij oplevering bent u verzekerd van een betrouwbaar en eenvoudig bedienbaar systeem.
   
Uitzenden naar verschillende stream diensten
In uw eigen livestream studio kan u diverse opnamen op een veilige en versleutelde manier de wereld insturen. Dit kan op een eigen platform (school website of portal) of via een streamingsdienst zoals Youtube, Vimeo, Facebook, maar zeker ook via een vergaderdienst zoals Zoom, Teams of Google Meet.

Waar wordt een livestream voornamelijk voor gebruikt binnen het onderwijs en de overheidsectoren.
- School journaal;
- School online events; 
- Online opleidingen;
- Webinars, lezingen en workshops.

    

Creeer uw eigen streamlocatie in de volgende stappen:
1. Zorg voor een ruimte die stil is van zichzelf, dus geen hinderlijk geluid van een naastgelegen magazijn, restaurant, wegen, regenbuien en weersinvloeden etc.

2. Zorg voor een stabiele en snelle internetverbinding & een minimale CEE 380V-16 amp aansluiting. Deze voeding zorgt ervoor dat alle aanwezige materialen zoals licht & camera's volgens normering worden afgezekerd om de betrouwbaarheid van u livestream optimaal te kunnen garanderen.

3. Onderwijstheater zorgt voor de technische en decoratieve invulling. In een nader gesprek zullen we inventariseren welke wensen u heeft voor een professioneel eindresultaat. Of het nu theatertextiel, LCD-schermen of een LEDscherm betreft, uiteindelijk zijn de wensen en het beschikbare budget van belang.

4. De technische invulling is bij ons in juiste handen, zorgen voor een betrouwbaar en eenvoudig bedienbaar systeem, de juiste belichting, de juiste camera's en een technisch plan zullen u gaan ontzorgen en voorzien van een professioneel eindresultaat. Onderwijstheater maakt gebruik van producten uit het midden tot high-end segment. Wanneer alle parameters zijn ingesteld bent u met 1 druk op de knop live in uw eigen uitzending.

5. De juiste setting is van belang voor een bepaalde sfeer, wenst u een huiskamersetting, presentatiedesk, discussietafel of een sfeervolle of hypermoderne indeling. 

6. Camera's, bekabeling, verlichting en statieven.
Uiteraard leveren we alle benodigde materialen zoals camera's, statieven & bekabeling welke nodig zijn voor een betrouwbare uitzending. Alle materialen zullen worden verpakt in degelijke opmaat gemaakte flightcases en Nanuk ABS kisten voor een veilig transport.

     
Mocht u meer informatie wensen, dan nodigen wij u op afspraak graag uit in onze showroom. Naast het leveren van live stream studio's zijn we erg bekend met het invullen van technische en decoratieve theaters binnen de Benelux.