Onderwijstheater mobiele geluidset voor MGR Zwijsenschool te Kerkdriel

terug naar overzicht Onderwijstheater heeft een zeer mooie opdracht mogen vervullen voor Mgr. Zwijsenschool. Een absolute multifunctionele geluidset welke te gebruiken is op het schoolplein, in de aula, gymzaal of mobiel op kamp. 

  

Onderwijstheater mobiele geluidset 
De Onderwijstheater mobiele set is beschermd met een hoge kwaliteit flightcase, welke wordt ontworpen op specificatie van de klant. De set is voorzien van een Proel M1622 mengtafel met galm, Tascam CD400U CD/USB/SD & Bluetooth player. Door de vele uitvoeringen die de leerlingen van de school presenteren is de set uitgevoerd met een Sennheiser EW100G3 handheld en vijf headset microfoons. Deze worden door middel van twee Sennheiser ASA antennesplitters verdeeld over twee antenneplaten voor maximaal bereik en hoge betrouwbaarheid. Naast de draadloze microfoons is er ook een set van vier Sennheiser EW914 overheadmicrofoons geleverd. Tevens voorzien van overheadstatieven, multikabel en XLR-bekabeling. 
De set is "plug and play" ontworpen, doordat de set wordt geleverd met combikabel welke eenvoudig met de LDsystems Maui44G2 line-array kolomspeaker kan worden gekoppeld.

     
 
Actieve LDsystems MAUI44G2 speakersysteem
Op dit moment is in deze prijsklasse geen speakerset zo compact, met veel vermogen en brede spreiding op de markt te evenaren. De LDsystems Maui44G2 blinkt uit in geluidsweergave, afwerking, betrouwbaarheid, spreiding, sterke bluetooth verbinding en compacte behuizing. De Maui44G2 bestaat uit een 15inch subwoofer met actieve versterkersmodule per kant. Deze eindversterker levert een continu vermogen van 1500RMS. Op de subwoofer worden 2 speakerzuilen geschoven welke gezamelijk zorgen voor een line-array systeem met een horizontale speriding van 120 graden en een vertikale spreiding van 25 graden. Door het line-array systeem in de kolom wordt alle energie geprojecteerd naar een spreiding met focus, hierdoor heeft de zuil een geluidsdruk van maximaal 132dB. Door deze energieke afstraling zal de set zowel op een brede als lange afstand goed presteren. Het verschil met conventionele speakersystemen is dat deze een grotere afstraling hebben in het vertikale gebied waardoor er reflecties optreden, verspeelde energie die naar het dak wordt geprojecteerd. Een feit is dat de zuil een hoge spraakverstaanbaarheid zal weergeven. De set kan worden voorzien van transporttrolley's, welke tevens de versterker beschermen. Om de buitenzijde te beschermen is een hoes en een opbergtas beschikbaar voor de sub en de twee zuilen.
          
Bluetooth
Wanneer de set alleen zal worden gebruikt voor muziek, is alleen een 230V-aansluiting en device met bluetooth nodig. Met de sterke interne Bluetooth verbinding kan de speaker op een afstand van 30m worden bediend. U kunt uw favoriete muziek via Spotify of andere streamingsdiensten direct ten gehore brengen op een professioneel systeem. Wanneer u twee zuilen wilt aansluiten zal de tweede zuil draadloos gelinkt worden en zal automatisch een stereobeeld te horen zijn. 

   

Namens Onderwijstheater wensen wij de Mgr. Zwijsenschool veel plezier toe met deze mooie investering.
Wederom dank voor het vertrouwen in Onderwijstheater!