Nieuwe TV studio voor Tabor college d'Ampte te Hoorn

terug naar overzicht Tabor College d'Ampte heeft een forse investering gedaan in de realisatie van een nieuwe TV studio. Het systeem is ontworpen om in één regiekamer alle beelden en bijbehoordende microfoons te mixen. Er zijn daarom 5 verschillende inprikpunten gemaakt voor 230V, SDI video en gebalanceerde XLR lijnen t.b.v. microfoons. 

Zaal inprik (auditorium)
Theater (stage)
TV studio
FOH
Green screen

Alle bovengenoemde inprikpunten komen in één control room samen en kunnen vervolgens online worden uitgezonden of worden weergegeven op de beamer in de zaal.

De control room
De control room is uitgevoerd met de volgende producten:
Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro 4K
Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G
Blackmagic Design Mini Converter SDI to HDMI 6G
Blackmagic Smartview Duo
Blackmagic Design Web Presenter
Blackmagic Design Teranex Mini Smart Panel
Blackmagic Design Ultrastudio 4K mini
Blackmagic Design Hyperdeck Studio mini
M-audio monitor speakers (audio)
Soundcraft GB2 mengtafel (audio)
SDI patchkabel & Patchveld

Camera dolley
De camera trolleys zijn voorzien van een multikabel systeem waarin 230V/ SDI en gebalanceerde lijnen in 1 mantel bevinden. Deze kabels kunnen weer in de aanwezige inprikpunten worden aangesloten. Door een speciale trekontlasting op de kabel te maken kan de kabel ook nooit op spanning komen te staan wanneer de dolley's worden rondgereden in de aanwezige locaties.
De huidige Canon camera's kunnen worden aangesloten op de opmaatgemaakte rubber patch boxen welke onder aan de dolley zijn gemonteerd. Via Blackmagic Design Mini Converter HDMI to SDI 6G worden de HDMI video signalen geconverteerd naar SDI.