Nieuw theater Tabor college d'Ampte

terug naar overzicht Onderwijstheater heeft de afglopen maanden een behoorlijke klus mogen klaren. Het Tabor college loctie d'Ampte is voorzien van twee dramalokalen en een theater. Na een goed onderbouwd voorstel heeft Onderwijstheater de opdracht mogen vervullen. De dramalokalen zijn voorzien van nieuwe rails en Ondcerwijstheater molton CS textiel. De nodige aanwezige producten van de school zijn meegenomen in de totale montage. Trussen, lichttafels en een geluidsysteem zijn mee over gegaan uit de oude situatie. Onderwijstheater heeft het systeem aangevuld met de nodige materialen om het systeem veilig en stabiel te laten functioneren.

Het theater is compleet nieuw geleverd. Het bestaat uit een truss constructie voorzien van theatertextiel, ledverlichting en een Fohhn high end geluidsysteem. Het is een "groen licht systeem" alle armaturen zijn uitgevoerd in LED waardoor de hele installatie op 2 groepen van 16 amp kan worden aangestuurd. Onderwijstheater heeft extra capaciteit aangelegd voor het uitbreiden van het lichtsysteem in de toekomst. Presentaties kunnen worden aangeboden op de aanwezige HDMI aansluitingen in de zaal en in de regie ruimte. De projectie wordt gemaakt met een full HD Canon beamer met 6000 ansilumen opbrengst.

Wij wensen het d' Ampte team heel veel plezier toe met de nieuwe theater systemen en danken hun voor het vertrouwen in de diensten van het Onderwijstheater. 

   

Bekijk hier het volledige project Tabor college d' Ampte

Een mooi item in het 
Noordhollands Dagblad - Wrijving geeft glans bij gerenoveerd Tabor d’Ampte