Nieuw: LD CURV500 speaker series

terug naar overzicht Drie nieuwe generaties LD Curv500 speakersets direct uit voorraad leverbaar.

                              
Curv500AVS 360Watt RMS                Curv500ES 460Watt RMS          Curv500PS 920Watt RMS

De nieuwe CURV500 lijn van LDsystems is verrassend goed in klank maar zeker ook in vermogen.
Een zeer gedetaileerde hi/mid weergave en een strakke 10 inch subwoofer zorgt voor een goede balans. De set is goed gelimit waardoor overbelasting nagenoeg is uitgesloten. Door de interne multi band limiter blijft de set op hoog vermogen goed presteren.

Elke set bestaat minimaal uit èèn of twee subwoofers daarnaast kan de set eenvoudig naar wens worden opgebouwd. Elke satelliet speaker heeft een speiding van horizontaal 110 graden en vertikaal 10 graden. Door onderling de speakers aan elkaar te sliden kunt u zelf uitbreiden naar een maximale vertikale openingshoek van 40 graden x vast horizontale hoek van 110 graden. De set zal daarom het geluid op langere afstanden zoals in een grote aula duidelijk weergeven. De verstaanbaarheid en dekking in de zaal is daardoor uitzonderlijk goed.

De Curv500PS is ideaal voor een toespraak tot 200 personen, een set die thuishoort in een aula, muziek- of dramalokaal.

Door de interne mixer kan elk signaal van computer, ipod, gitaar tot microfoon worden aangesloten. Tevens kan elke apparaat met Bluetooth draadloos gekoppeld worden met deze geluidset.
De set is zowel in wit als zwart verkrijgbaar.U vind hier meer informatie of maak een afspraak in de showroom voor een demostratie.
- LDsystems Curv500AVS
- LDsystems Curv500ES
- LDsystems Curv500PS