Mobiele geluidset voor Freinet basisschool De Bothoven te Enschede

terug naar overzicht Wederom heeft Freinet basisschool De Bothoven te Enschede gekozen voor de kwaliteit en diensten van het Onderwijstheater.
Naast de aanschaf van een Onderwijstheater opvouwbare podiumset een aantal jaar geleden heeft de school ook geinvesteerd in een mobiele geluidset. Deze set is gebouwd in een solide professionele flightcase. De mobiele set is voorzien van klasse A audio componenten zoals een Proel MQ16 mengtafel, twee Sennheiser EW100G4-945 draadloze microfoons en een Tascam CD/USB & Bluetooth media speler.

Bekijk details van de professionele Onderwijstheater mobiele geluidset

  

De Onderwijstheater mobiele geluidset is slechts een unit voor het bedienen van de microfoons & de audio player. Voor de speakers is gekozen voor een LD-systems Stinger 12G3 actieve speakerset Met de bijgeleverde 15m combikabels (230V & signaal) zijn de speakers in een tijdsbestek van 3 minuten klaar voor gebruik. De actieve speakers kunnen zowel aangesloten worden aan de mobiele audioset maar zullen zeker ook als "stand alone" functie goed functioneren. De speaker kan namelijk worden omgeschakeld van line naar microfoon niveau waardoor u direct een microfoon kun inpluggen voor bijvoorbeeld een korte toespraak op het schoolplein. Door de interne versterker is de speaker maximaal beveiligd tegen overbelasting door een aanwezige audio DSP. 

Bekijk details van de professionele Onderwijstheater mobiele speakerset

Wij wensen het team van Freinet Basisschool De Bothoven te Enschede heel veel plezier met de nieuwe aankoop!