AV systemen voor Sintlucas

terug naar overzichtOnderwijstheater monteert in een zeer korte termijn van 2,5 week 30 leslokalen, welke werden voorzien van LG LED schermen, Casio LED beamers, LD systems speakersets en Projecta CRM projectiescreens. Door gebruik te maken van LED technologie voldoen alle geleverde beamers en schermen aan het laagst mogelijke energieverbruik. Wij danken Sintlucas voor deze mooie opdracht en wensen jullie veel kijk-, presenteer- en luisterplezier.

Bekijk hier meer foto's van het project

LG LED schermen:
Er zijn diverse grootformaat (42, 55 en 60 inch) LED flatschermen geleverd uit de lite commercial line van LG. Deze schermen zijn voorzien van LED panels en zijn gemaakt voor 18/7 gebruik (18 uur 7 dagen in de week). Daarnaast zijn bij enkele schermen trolleys en videocamera's met hoge resolutie geleverd.

    

  

Casio LED Beamers:
De Casio LED beamers zijn niet meer weg te denken uit de huidige klaslokalen, met een lichtopbrengst van 2500 - 3000 ansilumen bent u verzekerd van een goed beeld. Wanneer de projector goed wordt onderhouden en geserviced heeft de beamer een brandtijd van 20.000 branduren. Tevens zal de beamer niet teruglopen in lichtopbrengst. De beamers zijn uitgevoerd met LAN dongle, waardoor het beeld draadloos via LAN kan worden weergegeven.LD roady multimedia geluidsysteem
De LD roady geluidsystemen zijn voorzien van een microfooningang, ipod- en computeraansluiting.
Daarnaast klinken de systemen zeer goed en heeft het systeem body door de aanvulling van de subwoofer.
De sets worden geleverd met speakerkabel en muurbeugels. In onze showroom is het systeem te beluisteren.Projecta CSR schermen
De nieuwe lijn projectaschermen zijn voorzien van een speciaal oprolmechanisme ook wel CSR genoemd. De levensduur van de oprolschermen wordt hiermee behoorlijk vergroot. Dankzij de introductie van het door Projecta ontwikkelde CSR veermechanisme is de bediening van een handbediend plafond- en wandscherm nog nooit zo gemakkelijk geweest. Controlled Screen Return is een speciaal veermechanisme dat ervoor zorgt dat het projectiescherm van het wandscherm gemakkelijk en vooral rustig inrolt. Dit plafond- en wandscherm kan met één vinger worden bediend. Duw het handvat iets naar onderen en laat los. Het projectiedoek zal nu rustig inrollen.