AEsound / Onderwijstheater bestaat 40 jaar!

terug naar overzicht 40 jaar ervaring,  business met bescheiden trots!

Met veel vreugde vieren wij vandaag het 40 Jarig jubileum van onze onderneming Alem Electronica BV. Van een startende ondernemer uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf continu gedreven door perfectionisme & enthousiasme voor het ondernemen, waarbij de missie van een tevreden klant voor op staat. Vastberaden, doorzettingsvermogen en lef zijn de juiste pijlers voor een solide bedrijf dat de juiste koers blijft varen.

Verleden tot heden……
Op  donderdag 1 April 1976 start de heer Jan van den Burg een groothandel in Car Hifi onder de naam Alem electronica BV met een knipoog naar het mooie dorp waarin hij op dat moment met zijn vrouw woonachtig is. Het bedrijf wordt onder de naam Alem electronica BV bekend als een van de succesvolste groothandels, niet alleen in de wijde regio, maar in heel Nederland. Jan leverde vanuit een verkoopwagen autoradio’s, auto speakers, versterkers en later ook de  welbekende navigatiesystemen. Bij deze willen wij de klanten danken voor het langdurige vertrouwen in Alem Electronica BV als Car hifi Leverancier.In 2000 start zijn zoon Robert-Jan van den Burg - AEsound,  een handelsnaam van Alem electronica BV.  Een bedrijf waarin de verhuur en verkoop van professioneel geluid, licht en multimedia centraal staat. Van kleine speler gegroeid tot middelgroot verhuurbedrijf operatief in de Benelux en de UK.In 2007 kreeg AEsound een zusje onder de handelsnaam Onderwijstheater, operatief voor overheid- en onderwijsinstellingen, gericht op het faciliteren van een volwaardig theaterconcept door middel van hoge kwaliteit professioneel geluid, licht, theatertextiel, rigging en multimedia.


www.onderwijstheater.nl

In 2011 neemt AEsound beheer BV de werkmaatschappij  Alem electronica BV over van Alem electronica beheer BV.
Hierdoor wordt Robert-jan definitief eigenaar van AEsound & Onderwijstheater.

Heden zitten beide ondernemingen in de lift,  zeker gezien de vele  aanvragen en orders die dagelijks binnenkomen.
Wij danken al onze klanten voor het vertrouwen en de fijne samenwerking nu en in de toekomst. Dankzij jullie werken wij iedere dag met enthousiasme en passie in dit vakgebied en dat hopen wij nog vele jaren in goede gezondheid te mogen voortzetten. Mede dankzij het AEsound team van zowel personeel als free lancers kunnen wij prachtige projecten realiseren.
Op naar de volgende 40 jaar.......!
www.aesound.nl