Podium & Podiumdelen Kopen | Onderwijstheater

Bent u op zoek naar een podium?  Onderwijstheater helpt u graag verder met uw keuze door een uitgebreid aanbod vandiverse professionele merken. Onderwijstheater verkoopt  podiumsets, podiumsystemen en enkel podiumelementen. Deze elementen zijn opvouwbaar en opklapbaar en zo gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen. Met de nodige ervaring en expertise kunnen wij u altijd van dienst zijn. De podiumsets worden gebruikt als podium, maar voldoen zeker ook als  flexibele tribune, eettafels, catwalk etcetera. De podiumsets kunnen in hoogte verstelbare poten, schaarelementen en compacte opvouwbare of inklapbare elementen worden geleverd. Het podiumsysteem kan worden voorzien van afrokdoek, podiumtrappen, transportkarren en veiligheidshekken.

Verkoop van podiumelementen, podiumsets en podiumsystemen is een van onze specialiteiten. Bekijk onze "online podia catalogus" op onze website. Voor interesse of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of kom op afspraak een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom. 

Onderwijstheater levert de volgende podium systemen:

  • Het Onderwijstheater eigen geimporteerde compacte systeem:  Onderwijstheater podiumset voorzien van 40cm risers, 12m2 podiumdeck, podiumrokjes en een transport flightcase.
  • De Onderwijstheater professionele trend & com series kenmerken zich door de zeer degelijke kwaliteit.
    De elementen zijn verkrijgbaar in zowel schaar- als insteekpoten.
     
Download hier het meest mobiele podium van het Onderwijstheater: Onderwijstheater podiumset

Heeft u vragen of interesse in een podium van Onderwijstheater? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Uw podium koopt u bij Onderwijstheater
Podium kopen