Podium kopen

Gaat u een podium kopen of losse onderdelen, dan bent u bij Onderwijstheater bij dé specialist op het gebied van podia. We helpen u graag verder met de aankoop van het podium dat aan uw specifiieke wensen voldoet. Onderwijstheater heeft een uitgebreid aanbod van diverse professionele merken.

Bent u op zoek naar een podium?

U gaat een podium kopen voor uw school, theater of evenement, maar weet nog niet precies wat hierin de mogelijkheden zijn? Kijk dan eens goed naar de podiumsystemen van Onderwijstheater. Wij verkopen podiumsets, podiumsystemen en enkel podiumelementen. Deze elementen zijn opvouwbaar en opklapbaar en zo gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen. Met de nodige ervaring en expertise kunnen wij u altijd van dienst zijn.

,

Losse onderdelen kopen?

Naast een volwaardig podium kopen, kan Onderwijstheater eveneens losse podiumdelen leveren.

Verkoop van podia, podiumdelen, podiumelementen, podiumsets en podiumsystemen is een van onze specialiteiten. Bekijk onze "online Onderwijstheater Catalogus" op onze website. Voor interesse of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of kom op afspraak diverse podia bekijken in onze uitgebreide showroom. 


Podiumdelen

Onderwijstheater verkoopt de volgende podium systemen:

  • Het Onderwijstheater eigen fabrikaat lichtgewicht maar bovenal zeer compact systeem:  Onderwijstheater podiumset voorzien van 40cm risers, 6m2 of 12m2 podiumdeck, podiumrokjes en een transport flightcase.
  • De Onderwijstheater professionele trend & com series kenmerken zich door de zeer degelijke kwaliteit.
    De elementen zijn verkrijgbaar in zowel schaar- als insteekpoten.
     
Download hier het meest mobiele podium van het Onderwijstheater: Onderwijstheater 12m2 podiumset: Dankzij het revolutionaire opvouwbare systeem met risers en platforms zijn de Onderwijstheater podia en podiumdelen licht en compact. Ze kunnen door één persoon geplaatst worden. Daarnaast kunt u een podium kopen van12 m² en deze eenvoudig opbergen in een compacte sterke flight-case, welke door een normale deuropening van 60 cm kan worden vervoerd. De podiumelementen kunnen 900 kg/ per m² belast worden.

Bestellen bij Onderwijstheater?

Wilt u een volledig podium kopen of juist specifieke podiumdelen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder om uw wens zo goed mogelijk in te vullen. Uw podium koopt u veilig en vertrouwd bij Onderwijstheater.


Podium kopen