Theater In School

Wilt u een theaterfaciliteit realiseren op uw school?


Onderwijstheater verzorgt voor u de technische theatermaterialen en decoratieve producten voor het bewerkstelligen van uw voorstelling. Door jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis kan het team van Onderwijstheater u voorzien van het complete proces van advies, cursus tot de totale installatie op locatie. Onderwijstheater kiest voor kwaliteit, onze mensen bouwen graag een relatie op met de school en denken in een lange termijn visie met de bijbehorende service.Het team van het Onderwijstheater geeft u graag vrijblijvend advies op maat. 
theater in school   theater in school

Theater in school

Alle technische en decoratieve facetten voor het realiseren van een theater heeft Onderwijstheater zoals: podia, licht- en geluid, multimedia, theatertextiel, stroomvoorzieningen en hijsartikelen. Zie hieronder een selectie van onze mobiele oplossingen, bekijk onze online product catalogus of breng op afspraak een bezoek aan onze showroom! Bekijk hier alle mogelijkheden op theatergebied. 


Podia

Voor scholen heeft Onderwijstheater speciale podiumsets die mobiel, lichtgewicht, compact en flexibel zijn. De podiumsets kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd. In hoogte verstelbare poten, schaarelementen en compacte, opvouwbare of inklapbare elementen. Onderwijstheater hanteert een juiste prijs-kwaliteit verhouding voor een oplossing binnen elk budget.Bekijk hier Onderwijstheater opvouwbare podiumsets
podia school podiumsysteem school
 
Audio
Audio zit in ons DNA, Onderwijstheater is specialist in het creeren van een hoge spraakverstaanbaarheid en een juiste dekkingsgraad! Daarnaast is vermogen nodig om de juiste beleving te ervaren tijdens een optreden of musical. Onderwijstheater levert van high end tot midden segment speakersystemen met een zeer hoge betrouwbaarheidsfactor.
Maak een afspraak en kom dit ervaren in onze showroom. 

mobiele geluidssysteem school         ld systeem school

Licht
Onderwijstheater is kundig met licht. U kunt bij Onderwijstheater terecht voor advies en de juiste kwaliteit lichtsobjecten.  De nieuwste technieken betreffende LED zijn veelzijdig en ook zuinig in gebruik. Deze hebben maar liefst 12 miljoen kleurencombinaties gecombineerd met warme en koude kleuren.  LED is enorm in opkomst en wordt dan ook vanuit de overheid gestimuleerd in aanschaf. Tevens kunt u met de spots aansluiten op een aanwezige 230V stopcontact. Bekijk hier de Onderwijstheater mobiele lichtsets of vraag naar de installatie mogelijkheden op locatie.
        

Theaterdoeken


De theaterdoeken worden bij Onderwijstheater op maat gemaakt. Dit wordt gedaan in eigen atelier, de doeken worden geleverd met een brandveiligheidscertificaat. U bent verzekerd van de hoogste textiel en kwaliteitafwerking. Bij het Onderwijstheater kunt u de kleuren en materialen zelf bepalen die bij u school past, voor elk budget zijn er oplossingen!  Naast een montage op maat levert Onderwijstheater ook mobiele doekensets, welke op elke locatie kunnen worden opgebouwd. U bent dan zeer flexibel en niet afhankelijk van een locatie binnen het gebouw.
Bekijk op deze pagina wat de mogelijkheden zijn aan theaterdoeken
Bekijk hier de "Onderwijstheater online catalogus" voor zeer flexibele en mobiele theater systemen.
theaterdoeken school
Hoogwerkers
Voor een theater is een hoogwerker een perfecte oplossing voor het aanpassen van het licht. Op een zeer veilige manier zorgen dat personeel en leerlingen hun werk op hoogte kunnen verrichten. U als gebruiker bent wel verplicht de hoogwerker jaarlijks te laten keuren en te laten onderhouden. Bekijk hier ons aanbod aan één persoons hoogwerkers. Onderwijstheater is leverancier van de merken ALPlift , Genie en de IXO traplift. 
    

Rigging

Wat is Rigging? Het verantwoord ophangen van materialen boven publiek en toneelspelers. Onderwijstheater zorgt voor een goede en betrouwbare montage van materialen boven uw publiek. Onderwijstheater maakt maatwerk voor elke gewenste locatie. In overleg met de constructeur bekijken we samen voor een degelijke en soliede montage van uw theatermateriaal.

rigging school  

Interesse?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom of op locatie.