Telescopische uitschuifbare tribunes

Tribunes zijn niet weg te denken in een theater, maar in een multifunctionele ruimte wordt het een ander verhaal, dan is het niet echt ideaal wanneer er geen theatervoorstelling plaats vindt en er toch een tribune van 100m² blijft staan. De Onderwijstheater biedt een betaalbare, snelle en degelijke telescopische & handbediende uitschuifbare tribune. 

Bekijk hier het Onderwijstheater Move series uitschuifbare tribune systemen


Download hier: Onderwijstheater uitschuifbare tribunes
Inschuifbare tribune

Onderwijstheater biedt de oplossing doormiddel van een handbediende inschuifbare tribune constructie die binnen 15 minuten 100m2 platforms in- en uit elkaar schuift. Het voordeel van een handbediende uitschuifbare constuctie is dat het systeem nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft en dat het syteem niet jaarlijks gekeurd hoeft te worden.
De oppervlakte van deze constructie units is 1,2 m breed x 2m breed en  de hoogte is afhankelijk van het aantal rijen en platforms. Deze constructie is zelfs in zijn geheel te draaien of te verrijden d.m.v. een heftruck of handzame pompwagen. U kunt u eigen huidige stoelen of eventueel nieuwe stoelen naar wens aanschaffen om de tribune compleet te maken. Bekijk in onze uitgebreide catalogus de standaard maatvoering of mail voor een offerte op maat. Naast de degelijke inschuifbare tribune worden de delen aan de zijkanten voorzien van zeer degelijke railing. Het systeem voldoet aan alle europesche wetgevingen.

Kijk hier voor het aanbod telescopische uitschuifbare tribunes.
 
   

Interesse in een telescopische uitschuifbare tribune?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.