Podium Voor School - Podium Kopen

Op zoek naar een podium voor uw school?


Onderwijstheater is gespecialiseerd in het leveren van flexibele opvouwbare podiumsystemen op scholen. bekijk hier ons podia aanbod. 

Met een uitgebreid aanbod van diverse professionele type verkoopt het Onderwijstheater podiumsets, podiumsystemen en enkel podiumelementen. Met de nodige ervaring en expertise kunnen wij u altijd van dienst zijn. De podiumsets worden gebruikt als podium, maar voldoen zeker ook als  flexibele tribune, eettafels, catwalk etcetera. De podiumsets kunnen in hoogte verstelbere poten worden geleverd, compleet voorzien van afrokdoek, podiumtrappen, transportkarren en veiligheidsrailing.

Verkoop van podiumelementen, sets en systemen is een van onze specialiteiten. Bekijk ons podia-aanbod op onze website. Voor interesse of vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen of maak een afspraak voor een kijkje in onze uitgebreide showroom.

Onderwijstheater levert de volgende systemen:

  • Het Onderwijstheater eigen geimporteerde compacte systeem: Onderwijstheater podiumset voorzien van 40cm risers, 12m2 podiumdeck, podiumrokjes en een transport flightcase.
  • De Onderwijstheater professionele trend & com series kenmerken zich door de zeer degelijke kwaliteit.
    De elementen zijn verkrijgbaar in zowel schaar- als insteekpoten.

    Podium voor school
Download hier het meest mobiele podium van het Onderwijstheater: Onderwijstheater opvouwbaar podiumset 12m2

Bekijk hier de product film Onderwijstheater podiumset


Klik hier voor meer informatie betreft podiumsystemen of neem vrijblijvend contact op.

Podium voor school