Mobiele Geluidset of Audioinstallatie bij u op School

Op zoek naar een geluidset voor uw school? Onderwijstheater is gespecialiseerd in het verzorgen van een audioinstallatie, mobiele geluidset of slechts een aanvulling op uw huidige geluidsysteem in het schoolgebouw.
Elk audiosysteem heeft zo zijn eigen functie en eigenschappen. Of u nu een schoolmusical gaat uitversterken, een presentatie wilt ondersteunen of als eenvoudig omroepsysteem in het gebouw.

Geluidset en geluidssystemen

Onderwijstheater kan u adviseren in de keuze van de juiste geluidsinstallatie, eventueel onderbouwd met een uitvoerige audiometing waarbij de akoestiek van de ruimte wordt ingemeten. De spraakverstaanbaarheid (STI), galmtijd, dekkingsgraad en het geprojecteerde vermogen worden via een softwareprogramma in een 3D-animatie weergegeven. Door jarenlange ervaring  en gebruik te maken van audiomerken uit midden en het high-end segment kan het team van Onderwijstheater precies onderscheiden welk geluidssysteem de juiste functies en toepassingen heeft voor hetgeen u het gaat gebruiken.

Wij begrijpen als geen ander dat een basisschool nu eenmaal andere eisen binnen budget stelt, als een geluidsysteem welke dient als functie voor een theater opleiding.

Naast speakersystemen levert Onderwijstheater ook uw draadloze microfoons, mengtafels, CD, USB en Blue- ray spelers. 

Klik hier voor een eenvoudig mobiel geluidsysteem.

Klik hier voor meer informatie over verschillende speakersystemen.

Neem vrijblijvend contact op en laat Onderwijstheater het geluid voor uw school realiseren.

Geluidsset voor scholen